René de Heer trakteert jaar voor verkiezingen op ontbijt

Rene_Freddy_ontbijt.jpg

Door Monique Bakker op 19-03-2013

Voor dag en dauw verraste wethouder René de Heer vanochtend de fractievoorzitters in de gemeenteraad met een ontbijt bij hen aan de deur. De liberalen ondernamen deze actie, vandaag precies een jaar voor de raadsverkiezingen, om de politici wat energie te bezorgen voor de campagne het komende jaar.

"De VVD heeft ontzettend veel zin in het komende jaar" zegt De Heer. "De gemeente krijgt een steeds grotere invloed op het leven van Zwollenaren. De campagne is een gouden tijd waarin partijen optimaal hun visie kunnen geven op de toekomst van onze stad".

Naast de ochtendactie houden de liberalen vanavond een tocht langs diverse horecagelegenheden in Zwolle. Hier kan men in gesprek gaan met de VVD-politici en hen bevragen of voorzien van advies. Het campagneteam zal daarbij versterkt worden door burgemeester Henk Jan Meijer (VVD) en Tweede Kamerlid Malik Azmani. De tocht begint om 19:30 uur bij de Belgische Keizer, gevolgd door een bezoek aan het Proeflokaal om 20:30 uur en wordt afgesloten om 21:30 uur in café De Gezelligheid.