Overijssel@WORK: tafelen en in gesprek

Schermafbeelding_2019-02-06_om_07.06.56.png

Door Johran Willegers op 06-02-2019

Deel en bespreek jouw plannen voor mooie banen en goede werknemers met dé beleidsmakers op provinciaal, nationaal en Europees niveau! Dit kan bij het Overijssel@WORK-diner op 25 februari. Voor €75 ben je tafelgast en kun je jouw ideeën direct op tafel leggen bij Tamara van Ark, Jacco Vonhof, Malik Azmani en Monique van Haaf. Geen tafelgast maar toch lekker mee-eten? Voor €40 staat er een stoel voor je klaar. Het diner is bij Koperen Kees vanaf 18.00 uur. Lees hier alle details, en meld je aan!

Reserveer snel jouw plek (o.v.v. ‘gast’ of ‘eter’) via aanmelden@vvdzwolle.nl.

De Regio Zwolle staat in heel Nederland inmiddels bekend als de sterkste economische regio van Nederland. Met een verzorgingsgebied voor 800.000 mensen en meer dan 350.000 banen is deze streek van vitaal belang voor de BV Nederland.

Onze arbeidsmarkt is enorm in ontwikkeling. Technologische vooruitgang, flexibilisering en veel vraag naar mensen stellen werkgevers, werknemers, het onderwijs en de overheid voor grote uitdagingen. Hoe blijven mensen wendbaar? Kunnen we mensen nog werk garanderen? En hoe betrekken we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij de goed draaiende economie?

Ga hierover aan tafel in gesprek met:

  • Tamara van Ark (Staatssecretaris van Sociale Zaken & Werkgelegenheid)
  • Jacco Vonhof (MKB Nederland) 
  • Malik Azmani (lijsttrekker Europese Verkiezingen, Tweede Kamerlid regio Zwolle) 
  • Monique van Haaf (Lijsttrekker VVD Overijssel).

Na het diner begint het avondprogramma Overijssel@WORK waar iedereen die wil meepraten kan aanschuiven. Een avond over de arbeidsmarkt, banen, kansen en ontwikkelingen van en voor de toekomst. Met gesprekken tussen en met de panelleden komen we tot oplossingen die werken voor Overijssel, en Overijssel aan het werk brengt. Dit mooie event wordt begeleid door Zwolse kandidaat voor de Provinciale Staten en fractievoorzitter Regien Courtz.

  • Koperen Kees Spinhuisplein 14 8011 ZZ Zwolle
  • Diner: 18-19.30u (inloop vanaf 17.30u; aanmelden verplicht) 
  • Overijssel @WORK: 19.30-21.30u (inloop vanaf 19u; GRATIS toegankelijk)