Jouw Zwolle

Schermafbeelding_2017-09-10_om_15.25.08.png

Door Johran Willegers op 17-03-2018

Jouw stem geeft antwoord op de vraag welke richting Zwolle inslaat. Wat voor stad dit is en wordt. Een stad waarin jij de vrijheid hebt iets van je leven te maken. Waar het leven voor alle Zwollenaren stap voor stap beter wordt. In dit verkiezingsprogramma lees je ons plan voor Zwolle. Op 18 oktober hebben de leden van de VVD Zwolle het programma definitief vastgesteld.

Lees hier ons plan, onze ambitie voor Jouw Zwolle in ons verkiezingsprogramma

De VVD zet zich de komende jaren in voor een stad die ruimte voor groei heeft. Waar jij kunt kiezen hoe je je leven inricht en veilig bent. Die goed te bereiken blijft. Waar Zwolle, en al haar inwoners de vrijheid en ruimte krijgen. Waar we geen overbodige regeltjes willen voorschrijven. Het is bovenal Jouw Zwolle. Een vrije, veilige en welvarende stad, waarin jij de ruimte krijgt om iets van je leven te maken.

Lijsttrekker Thom van Campen gaat met alle kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 hard aan de slag met die ambitie. We willen vooral door werken aan een groeiend Zwolle met jou. Om er voor te zorgen dat iedereen in Zwolle gaat voelen dat we een van de best presterende regio's van Nederland zijn. Hoe we dat willen doen, dat lees je in ons programma.

Onze inzet is om onder andere om de woonlasten fors te verlagen, meer uit te geven voor sport en te investeren in onze ring om zo files te bestrijden. Het betekent dat de overheid meer naar jou luistert, bijvoorbeeld als je ondernemer bent en er met alle regels even niet uitkomt. En het houdt in dat we ruimte willen bieden aan een Hightech Hessenpoort waar vernieuwende ondernemers met  duurzaamheid aan de slag kunnen.