Monique Bakker

5_Zwolse-VVD_Monique-Bakker_GR2022.png

5_Zwolse-VVD_Monique-Bakker_GR2022.png   

   
   Functie:
Raadslid
   Geboortedatum: 29-4-1986
   Hier woon ik: Zwolle-Zuid (Gerenlanden)
   Sociale media: Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.
   E-mail: monique.bakker@raadzwolle.nl

 

Portefeuille

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk als beleidsadviseur openbare orde en veiligheid bij de gemeente Deventer. In mijn vrije tijd sport ik bij Crossfit Zwolle en hou ik van koken en lekker eten. Ook vind ik het heerlijk om met een serie op de bank te zitten of een spelletje te doen met vrienden en familie.

Waarom de VVD?

Ik ben ervan overtuigd dat mensen het in zich hebben om hun leven zelfstandig in te richten, zonder teveel bemoeienis van de overheid. De overheid moet ervoor garant staan dat iedereen die vrijheden optimaal en veilig kan benutten. Gewoon jezelf kunnen zijn. Daar zet ik mij graag voor in!

Bovendien is het een ontzettend gezellige club mensen met een gezonde dosis humor en nuchterheid. Ik voel me daar thuis bij.

Beschrijf jezelf in drie woorden:

Doorzetter, enthousiasteling en inlevend

Waarom wil jij je inzetten voor Zwolle?

Ik geloof in de kracht van mensen. Dat je de vrijheid hebt om te zijn wie je wil zijn en te worden wat je wil. Daar zet ik mij voor in.

Wat is je favoriete plek in Zwolle?

De Assendorperstraat. Ik fiets er vaak doorheen en geniet echt van de winkeltjes, de sfeer en de prachtige huizen met als klap op de vuurpijl het adembenemende Dominicanenklooster.