Kirsten van Zeist

Fotos los14.png

 

  Functie: Fractiesecretaris
  Geboortedatum: 28-4-1970
  Hier woon ik: Binnenstad
  Sociale media:  FacebookInstagram en LinkedIn.
  E-mail: fractie@vvdzwolle.nl

 

 

Wat doe je in het dagelijks leven?

In het dagelijks leven ben ik de directiesecretaresse van het Dedimo bestuur. Dedimo is een portfolio van een vijftal zorginitiatieven in de geestelijke gezondheidszorg. De gemeenschappelijke deler in deze deelnemingen is de ambitie om op een innovatieve manier de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg te leveren.

Waarom de VVD?

De VVD spreekt mensen aan op haar (eigen) verantwoordelijkheid. En biedt een vangnet aan mensen die dat nodig hebben. Door eigen verantwoordelijkheid over je leven te nemen, kom je vooruit en groei je als mens. Dat gun ik elke individu in onze maatschappij! 

Beschrijf jezelf in drie woorden:

Hardwerkend, veerkrachtig en be(trouw)baar 

Waarom wil jij je inzetten voor Zwolle?

Van origine kom ik uit de buurt van Groningen. In eerste instantie moest ik enorm wennen aan het wonen in Zwolle. Maar in de loop der jaren ben ik steeds meer van deze stad gaan houden. Een stad met haar mooie pleinen, gezellige terrassen, pittoreske straatjes en mooie historische gebouwen. Niet voor niets bezoeken vele toeristen jaarlijks onze mooie stad. Het is gewoon goed toeven in Zwolle! Een stad waar ik trots op ben. Een stad waar ik mij graag voor inzet de komende jaren.

Wat is je favoriete plek in Zwolle?

 Ik loop graag hard in het Wezenlandenpark